Sunstroom Engineering is een ingenieurs bureau wat zich sinds 2006 bezig houdt met het ontwerp, bouw en onderhoud van hernieuwbare energie centrales.

Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in hernieuwbare energie en heeft projecten ontworpen en gebouwd in verschillende landen waaronder Engeland, Spanje en Kroatië, en we hebben projecten mede ontwikkelt in Canada en Frankrijk.

Ook in Nederland werkt Sunstroom aan een aantal projecten waar Zonne-Energie centraal staat.

Ook werkt Sunstroom Engineering aan een projecten in opdracht van klanten voor meer dan 200 MW van Zuid tot Noord Europa.

Al deze projecten zijn voornamelijk vrijstaande zonneparken die aangesloten worden op de bestaande distributie netwerken van de energie bedrijven.

Verder heeft het bedrijf ervaring in energie uit Biomassa en mini Hydro energie ( waterkracht tot 3MW). Sunstroom levert een volledige “Turn-Key” service en na dat de projecten gebouwd zijn blijven we ze begeleiden met onderhoud en worden 24 uur per dag toezicht gehouden op productie.

Hoewel we het gebruik van zonne-energie zeer aanmoedigen, omdat wegeloven in duurzame energie als een van de belangrijkste oplossingen voor de opwarming van de aarde, geeft Sunstroom Engineering Nederland BV een realistische technische en commerciële visie, gericht op maximale rendement van de energie centrales. Dit is belangrijk voor zowel de energie bedrijven die de energie ontvangen als voor de mensen en bedrijven die in deze projecten investeren.

De ervaring die Sunstroom Engineering heeft als ontwerper, bouwer en onderhoudsbedrijf van vele MW aan bestaande zonne-energie projecten geeft ons een bewezen track record met bijna 200 tevreden investeerders/klanten die, jaar na jaar, een goed rendement op hun eigen vermogen ontvangen.

 

Voornaam *
Voornaam